Meniu
Cosul Meu

Despre Noi

Decoarta Prezentare

Suntem o firma care nu se adreseaza doar artistilor sau art dealer-ilor, ci si comerciantilor sau celor pasionati de arta. Ce oferim? Rame de o calitate superioara, o gama variata de culori, toate la un pret accesibil raportat la pretul pietei. Mai mult decat atat, pe langa produsele de baza, Decoarta ofera si servicii de inramare la comanda pentru: picturi, poze, postere, oglinzi, goblenuri, papirusuri,.. etc. Oferim si servicii de debitare a profilelor cu sectiunea de pana la 160 mm / 110 mm. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 500 lei, transportul este gratuit!


Valorile noastre

Calitate

Pentru a ne ridica la nivelul asteptarilor fiecarui client in parte, punem accent in primul rand pe calitatea materialului folosit, dar si pe un design unic si estetic placut. Dorim sa ne diferentiem de competitori prin serviciile oferite, inovatie si stil.


Diversificare

Dorim sa oferim o gama cat mai variata de produse, de la rame cu design clasic pana la cele cu design minimalist, pe diferite culori si pe diferite teme si intentionam sa diversificam gama de produse in permanenta.


Profesionalism

Imaginea pe care vrem sa o transmitem prin produsele si serviciile oferite dar si modul de interactionare cu clientii, reprezinta o prioritate. In acest sens punem accentul pe o colaborare cat mai transparenta, eficienta si mutual benefica, adaptandu-ne nevoii si cerintelor particulare ale clientilor nostri.